Το ποτό σας θα το φτιάξετε εύκολα ως εξής:
Θα ψιλοκόψετε μισό κιλό πράσα, με τα οποία θα γεμίσετε ένα μπουκάλι.
Θα τα καλύψετε με 70 ml ξηρό, λευκό κρασί και θα τα αφήσετε για 24 ώρες.
Δείξτε επιμέλεια και φροντίδα στο σφράγισμα του μπουκαλιού.
Προσέξετε να είναι άριστα σφραγισμένο. Αφού παρέλθουν οι 24 ώρες, στη συνέχεια, θα στραγγίξτε το υγρό και θα το εμφιαλώσετε.
Πιείτε μια γουλιά από αυτό, το πρωί και μια το βράδυ.
Πηγή: glikiazoi.gr