Pages

Το ρόδι καθαρίζει τις αρτηρίες από τις επιπτώσεις της κακής διατροφής

Τη βλάβη που προκαλείται στις αρτηρίες από την κακή διατροφή μπορεί να αναστρέψει η κατανάλωση ροδιού, σύμφωνα με νέα μελέτη.

Καταπραΰνετε τα συμπτώματα του προεμμηνορρυσιακού συνδρόμου με κρόκο Κοζάνης!!!

Ένα από τα ακριβότερα μπαχαρικά της αγοράς, ο κρόκος Κοζάνης, έχει χρησιμοποιηθεί αρκετά για την ανακούφιση του στομαχόπονου και των πεπτικών προβλημάτων.

Μολόχα – Μαλάχη η άγρια – Malva sylvestris

Η μολόχα (επιστ.Μαλάχη η άγρια, Malva sylvestris) είναι το συνηθέστερο είδος Μαλάχης. Είναι ιδιαίτερα διεσπαρμένο φυτό σε όλη την λεκάνη της Μεσογείου και σε πολλά ακόμα μέρη.

Βαλεριάνα, το ευεργετικό βότανο με πολλά οφέλη

Η βαλεριάνα είναι ένα βότανο που για χιλιάδες χρόνια χρησιμοποιούνταν ως ηρεμιστικό σε Ευρώπη και Ασία. Πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο το χρησιμοποιούν ακόμη και σήμερα για τη θεραπεία της αϋπνίας και του άγχους, αλλά και πολλά άλλα προβλήματα.

Σπιρουλίνα: Τι είναι και ποια τα οφέλη που μας προσφέρει

Η σπιρουλίνα είναι ένα απλό, μονοκύτταρο, μικροσκοπικό θαλασσινό φυτό πράσινου-γαλαζωπού χρώματος με την επιστημονική ονομασία Arthrospira platensis.

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Φυσικές συνταγές για τα μαύρα στίγματα


Τα μαύρα στίγματα είναι συνήθως πολύ επίμονα και χρειάζονται πιο στοχευμένη περιποίηση. Εκτός από τον καθαρισμό που πρέπει να κάνετε προκειμένου να καθαρίσετε το πρόσωπό σας και να το αφήσετε να αναπνεύσει μπορείτε να κάνετε μικρές και εύκολες θεραπείες με φυσικά συστατικά στο σπίτι για να τα μειώσετε.

Μάθετε φυσικές συνταγές που θα σας βοηθήσουν:
  • Ανακατέψτε νιφάδες βρόμης με μέλι κι ένα ασπράδι αυγού. Κάντε μασάζ με το μείγμα στο πρόσωπό σας, επιμένοντας στις επίμαχες περιοχές, για 10’. Τέλος ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.
  • Φτιάξτε ένα μείγμα από αγγούρι και λίγη ζάχαρη. Κάντε επίσης ένα ελαφρύ μασάζ στο πρόσωπο και αφαιρέστε τα υπολείμματα επίσης με χλιαρό νερό.
  • Η τομάτα έχει ιδιότητες που σβήνουν τα μαύρα στίγματα. Μπορείτε λοιπόν να τρίψετε μία φέτα τομάτα στις περιοχές όπου έχετε έντονα μαύρα στίγματα.


ygeia6.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΑΡΧΕΙΟ