Pages

Το ρόδι καθαρίζει τις αρτηρίες από τις επιπτώσεις της κακής διατροφής

Τη βλάβη που προκαλείται στις αρτηρίες από την κακή διατροφή μπορεί να αναστρέψει η κατανάλωση ροδιού, σύμφωνα με νέα μελέτη.

Καταπραΰνετε τα συμπτώματα του προεμμηνορρυσιακού συνδρόμου με κρόκο Κοζάνης!!!

Ένα από τα ακριβότερα μπαχαρικά της αγοράς, ο κρόκος Κοζάνης, έχει χρησιμοποιηθεί αρκετά για την ανακούφιση του στομαχόπονου και των πεπτικών προβλημάτων.

Μολόχα – Μαλάχη η άγρια – Malva sylvestris

Η μολόχα (επιστ.Μαλάχη η άγρια, Malva sylvestris) είναι το συνηθέστερο είδος Μαλάχης. Είναι ιδιαίτερα διεσπαρμένο φυτό σε όλη την λεκάνη της Μεσογείου και σε πολλά ακόμα μέρη.

Βαλεριάνα, το ευεργετικό βότανο με πολλά οφέλη

Η βαλεριάνα είναι ένα βότανο που για χιλιάδες χρόνια χρησιμοποιούνταν ως ηρεμιστικό σε Ευρώπη και Ασία. Πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο το χρησιμοποιούν ακόμη και σήμερα για τη θεραπεία της αϋπνίας και του άγχους, αλλά και πολλά άλλα προβλήματα.

Σπιρουλίνα: Τι είναι και ποια τα οφέλη που μας προσφέρει

Η σπιρουλίνα είναι ένα απλό, μονοκύτταρο, μικροσκοπικό θαλασσινό φυτό πράσινου-γαλαζωπού χρώματος με την επιστημονική ονομασία Arthrospira platensis.

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Νυχτερινές θεραπείες ομορφιάς για το πρόσωπο

Τη νύχτα η επιδερμίδα σου είναι πιο δεκτική για να δεχθεί αγνές θεραπείες ομορφιάς χωρίς χημικά και συντηρητικά.



Κρεμομάσκα για λαμπερή επιδερμίδα


Θα χρειαστείτε: 

  • 1/2 φλιτζάνι γιαούρτι «ζωντανής καλλιέργειας»
  • τριμμένη φλούδα ενός πορτοκαλιού
  • 2 κουταλάκια του γλυκού αμυγδαλέλαιο
Η συνταγή

Ανακάτεψε τα υλικά. Κάνε επάλειψη στο πρόσωπό σου με την κρέμα και περίμενε για 10 λεπτά. Μετά ξέπλυνε με άφθονο νερό.

Τι κάνει

Το βασικό συστατικό της μάσκας προέρχεται από τη ζύμωση των βακτηρίων του γιαουρτιού και είναι πλούσιο σε συστατικά όπως ασβέστιο, βιταμίνες Α και του συμπλέγματος Β, λιπίδια και πρωτεΐνες, που δίνουν ενέργεια, ενυδάτωση, θρέψη, φρεσκάδα και ελαστικότητα στο δέρμα. Το γιαούρτι συμβάλλει στην εξισορρόπηση του δέρματος, επαναφέρει το pΗ στη φυσιολογική του ισορροπία και καταπραΰνει τους ερεθισμούς. Η φλούδα πορτοκαλιού περιέχει ένα φυσικό οξύ, το κιτρικό, που συμβάλλει στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, τονώνοντας ταυτόχρονα τη μικροκυκλοφορία του δέρματος. Το αμυγδαλέλαιο αποτελεί θαυμάσια πηγή πρωτεϊνών και βιταμινών, ενυδατώνει και τρέφει την επιδερμίδα.

Φτιάξε αντιγηραντικό ορό σε 1 λεπτό!

Πηγή: shape.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΑΡΧΕΙΟ