Pages

Το ρόδι καθαρίζει τις αρτηρίες από τις επιπτώσεις της κακής διατροφής

Τη βλάβη που προκαλείται στις αρτηρίες από την κακή διατροφή μπορεί να αναστρέψει η κατανάλωση ροδιού, σύμφωνα με νέα μελέτη.

Καταπραΰνετε τα συμπτώματα του προεμμηνορρυσιακού συνδρόμου με κρόκο Κοζάνης!!!

Ένα από τα ακριβότερα μπαχαρικά της αγοράς, ο κρόκος Κοζάνης, έχει χρησιμοποιηθεί αρκετά για την ανακούφιση του στομαχόπονου και των πεπτικών προβλημάτων.

Μολόχα – Μαλάχη η άγρια – Malva sylvestris

Η μολόχα (επιστ.Μαλάχη η άγρια, Malva sylvestris) είναι το συνηθέστερο είδος Μαλάχης. Είναι ιδιαίτερα διεσπαρμένο φυτό σε όλη την λεκάνη της Μεσογείου και σε πολλά ακόμα μέρη.

Βαλεριάνα, το ευεργετικό βότανο με πολλά οφέλη

Η βαλεριάνα είναι ένα βότανο που για χιλιάδες χρόνια χρησιμοποιούνταν ως ηρεμιστικό σε Ευρώπη και Ασία. Πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο το χρησιμοποιούν ακόμη και σήμερα για τη θεραπεία της αϋπνίας και του άγχους, αλλά και πολλά άλλα προβλήματα.

Σπιρουλίνα: Τι είναι και ποια τα οφέλη που μας προσφέρει

Η σπιρουλίνα είναι ένα απλό, μονοκύτταρο, μικροσκοπικό θαλασσινό φυτό πράσινου-γαλαζωπού χρώματος με την επιστημονική ονομασία Arthrospira platensis.

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Τέλεια μάσκα ματιών για να μην κάνετε ποτέ πια botox


Μία από τις καλύτερες μάσκες ματιών για την μείωση των ρυτίδων και την εξαφάνιση των μαύρων κύκλων είναι αυτή που σας προτείνουμε. Είναι απόλυτα φυσική, πανεύκολη, ανέξοδη με καταπληκτικά αποτελέσματα. 

Με την μάσκα αυτή σίγουρα θα ακυρώσετε το ραντεβού σας με τον πλαστικό σας!!!!

Θα χρειασθείτε μόνο:

•1 μικρή πατάτα και
•1 κ.σ μέλι.

Καθαρίστε και πολτοποιείστε την πατάτα στο μπλέντερ. Προσθέτετε το μέλι και ξαναχτυπάτε ώσπου το μίγμα να ομοιοποιηθεί. Η μάσκα είναι έτοιμη.

Απλώνετε τη μάσκα σε δυο ροδέλες βαμβακιού και εφαρμόζετε στα μάτια. Χρησιμοποιείστε τις μεγάλες ροδέλες για να καλύπτετε και τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια. Ξαπλώνετε και χαλαρώνετε για 15'-20'. Στη συνέχεια αφαιρείτε τη μάσκα με χλιαρό νερό.

Για καλύτερα αποτελέσματα εφαρμόζετε τη μάσκα 2-3 φορές την εβδομάδα.

Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει!


govastileto
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΑΡΧΕΙΟ